För små tänder

Godkväll! Måste bara visa dessa små söta tandborstar jag köpte för ett tag sedan:
 
 
Barntandborstar från svenska Humble Brush. För varje såld tandborste skänker företaget en tandborste eller produktkostnaden för en till bättre behövande, bra va!? Tandborsten är gjord i bambu och med borststrån i nylon. Alltid trevligt med svenska eko-företag tycker jag!
 
De finns såklart i vuxenstorlek också. Jag hade en själv, men tyckte borsten var lite för mjuk (de skriver på hemsidan att det är vad tandläkare rekommenderar). Till vardags använder jag eltandborste. 
 
Jag upplever dem som lite i kortaste laget, men annars inga problem. Klara hälsar dock att hon inte riktigt gillar "träsmaken" :-D
 
Nästa steg är att hitta en bra tandkräm utan konstigheter. Problemet är att många naturliga/ekologiska tandkrämer antingen; inte innehåller flour (eftersom vissa hävdar att det skulle vara farligt) eller att barntandkrämerna har smak av jordgubb och annat "sött". Jag vill ha flour i min tandkräm och med klassisk mintsmak (även till barnen). Får fortsätta leta...
Happy
2015-08-24 @ 22:36:27
URL: http://veganisundsvall.blogg.se/

Jag har tyckt vuxentandborstarna varit jättebra.

Har du kollat på tandkrämerna från kingfisher? Har använt den tidigare och var nöjd. Har för mig att det inte var massa "konstigt" i den.

Svar: Kul att du gillade tandborstarna. Jag kanske får ge dem en andra chans... Kingfisher, det ska jag kolla - tack så mycket för tipset!
Emma
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Upplandskullan

Ekoliv och livsfilosofi!

RSS 2.0