Ansiktsserum från The Body Shop

Lika bra att erkänna, för det lär komma fler inlägg med krämer av olika slag:
Jag är lite av en kräm-fantast. Jag smörjer in mig med en massa grejer; serum, ansiktsolja, dagkräm, lotion, ögonkräm, bodybutter, handkräm... Alltid finns det någon ny produkt som lovar guld och gröna skogar som jag vill prova. Men jag köper sällan mer än vad jag för tillfället använder, så jag har inte flera olika sorters dagkräm t.ex. Undantaget ansiktsolja, men det får sin förklaring i ett annat inlägg...
 
Nu till detta serum:
 Ansiktsserum från The Body Shops serie Nutriganics - Eco Cert!
 
Ansiktsolja är i ropet, men för mig passar det inte under dagen, det blir för tungt. Då gillar jag serum bättre. Eftersom jag gärna använder färgad dagkräm eller BB-cream så känns det skönt att grunda med lite extra fukt och näring.
 
Detta serum doftar svagt örtigt och känns uppiggande på morgonen. Det finns i två varianter, en för lite mer mogen hud "Drops of youth" och en för "de första tecknen på åldrande" - Smoothing serum. Jag som är 33 har den senare varianten. Ja, jisses så fint det låter. Men, men, det är ett bra serum till ett vettigt pris och återfuktar verkligen! Finns såklart på The Body Shop, jag köpte dock mitt på Åhléns (bra när kedjorna tar in mer ekologiskt tycker jag, det blir mer lättillgängligt då).
 
Har du någon serum-favorit?Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Upplandskullan

Ekoliv och livsfilosofi!

RSS 2.0